Heeft u last van vogels?

Het dak is voor veel vogels een ideale plek om een nestje te bouwen. Dit nestje wordt vaak buiten het zicht gebouwd. Vogels nestelen zich namelijk vaak in uw dakgoot of schoorsteen, daarnaast wil het ook weleens voorkomen dat vogels onder uw dakpannen kruipen.

Dit is erg vervelend aangezien de vogels vaak het isolatiemateriaal wegpikken, het onderdak vervuilen, uw dakgoot kunnen verstoppen en zorgen ze vaak ook voor veel geluidsoverlast. Het is redelijk lastig om nestelende vogels te verwijderen, voorkomen is in dit geval beter dan genezen.

Oplossingen tegen vogeloverlast

Wilt u uw vogellast oplossen? Vraag dan een gratis dakinspectie aan bij RDZ Klus- en onderhoudsbedrijf. Dit kunt u doen door middel van ons offerteformulier in te vullen of ons te bellen op het nummer 0617881866. 

Op het moment dat u last heeft van een vogelnest verwijderen wij eerst het vogelnest, waarna wij afhankelijk van de locatie van het nest een oplossing bieden tegen toekomstige vogelnesten. Op een schoorsteen raden wij u aan om een vogelwerende kap te plaatsen. 

Om vogels onder het dak te voorkomen raden wij u aan om vogelwerende dakvoetprofielen te plaatsen. Deze worden aan de onderkant van het dakbeschot geplaatst waardoor de vogels geen toegang meer hebben tot uw dak.