Vrijblijvend advies over uw dak

Ieder huis heeft een dakbedekking op het dak. Indien de dakbedekking zijn beste tijd heeft gehad kan het tijd worden voor een renovatie van het dak. Onze tip hierbij is dat u dit niet te lang moet uitstellen aangezien dit kan lijden tot grotere problemen aan het dak. Indien u besluit voor een renovatie te gaan en u heeft contact met ons opgenomen komen wij graag langs om u vrijblijvend advies te geven. Dit advies is afhankelijk van het soort dak en de staat van het dak. 

Het kan namelijk voorkomen dat u denkt dat u complete dak gerenoveerd dient te worden terwijl slechts een gedeelte van het dak is aangetast en dat een complete dakrenovatie niet nodig is. Daarbij kan een simpele reparatie namelijk volstaan. Een reparatie is echter alleen mogelijk op het moment dat u tijdig contact met ons opneemt, in dat geval kunnen wij het dak op tijd repareren. Daarom raden wij u aan om tijdig contact met ons op te nemen.

Kosten van een dakrenovatie

De kosten van een dakrenovatie is bij iedere situatie anders, vandaar dat wij u vragen om zoveel mogelijk gegevens aan ons door te geven zodat wij van afstand al een goede schatting kunnen maken. Daarbij komen wij graag langs uw huis om de staat van uw dak te bekijken zodat wij  op basis van de staat van uw dak een passende offerte kunnen opstellen. 

Wij helpen u hierbij met een vrijblijvend advies, waarbij wij u direct de kosten willen laten zien. Daarbij proberen wij als bedrijf de beste prijs-kwaliteit verhouding aan te bieden voor de beste en meest passende oplossing voor uw dak.