Dakinspectie op ieder dak

RDZ Klus- en Onderhoudsbedrijf voert met enige regelmaat dakinspecties uit op verschillende soorten daken.  Wij voeren voornamelijk inspecties uit op platte daken daaronder vallen onder andere kantoren, sporthallen, garages, woningaanbouwen en keukens. Ook voeren wij inspecties uit op flatten en andere daken die wat moeilijker bereikbaar zijn. Daarnaast voeren wij inspecties uit op hellende daken, om zo achter de staat van het hellende dak te komen. 

U vraagt zich af of een dakinspectie bij u nodig is? Om die vraag te beantwoorden raden wij u aan contact met ons op te nemen, waarna wij u daarover advies kunnen geven. U kunt ons bereiken op het nummer 0617881866. Daarnaast kunt u ons offerteformulier invullen, zodat wij met u contact op kunnen nemen. 


Wat houdt een dakinspectie in ?

De dakinspectie bestaat uit het controleren van de staat van de staat van het dak, het bekijken van de oneffenheden en op welke manier het water wordt afgevoerd. RDZ Klus- en Onderhoudsbedrijf  houdt daarbij rekening met de huidige staat van het bedrijf en inventariseerd daarbij de kwaliteit van de materialen, zowel bij ouderdom als nieuw gebruik. Door de jarenlange ervaring kunnen wij een uitgebreid rapport brengen over de huidige conditie van uw dak.

Mochten er verbeteringen nodig zijn om het dak in nieuwstaat te krijgen geven wij u op basis van de rapportage een gratis advies. Daarbij krijgt u een overzicht van de verbeteringen die nodig zijn, waarbij u daarnaast een overzicht ontvangt van het financiële plaatje. 

U kunt een inspectie aanvragen door telefonisch contact met ons op te nemen op het nummer 0617881866 of door ons offerteformulier in te vullen waarna wij contact met u opnemen.